Organisatie

Onze organisatie is, net als ons basisproduct, transparant, flexibel en afgestemd op de meest uiteenlopende vraagstukken.

Na ruim 25 jaar ervaring zijn we gegroeid naar een organisatie die bestaat uit een professioneel team van medewerkers, met korte interne lijnen. Dit is nodig om snel en goed te schakelen.

Onze afdeling calculatie en verkoop werkt nauw samen met de engineering, productievoorbereiding en ons eigen montageteam.

De rechtstreekse samenwerking met glasfabrikanten en glasconstructeurs zorgt er voor dat we ieder project uniek en optimaal voorzien van de juiste glasoplossing.

Beslag en constructief bevestigingsmateriaal is vaak maatwerk en speelt altijd een esthetische rol. We werken uitsluitend samen met ervaren en gecertificeerde ketenpartners.


De Façadis Groep

Samen met Façadis Geveltechniek en FlexGlass vormen we een groep glas- en geveltechniek- specialisten. Binnen deze samenwerking zijn vele, spraakmakende glas- en gevelconstructies gerealiseerd binnen Nederland en diverse andere Europese landen.